6ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 3-6 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ)
01/06/2010, 2:02 μμ
Filed under: Uncategorized

Advertisements

2 Σχόλια so far
Σχολιάστε

+

συντροφοι Συριζατζηδες,δεν εχουμε μελλον,σηματοδοτουμε την παρακμη του αριστερου χωρου,…και επειδη ειμαστε παρακμιακοι,ειμαστε μετωπο εχθρικο προς τον ΣΥΝ…

ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ,(ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΝΤΗΛΙΩΝ..)ΤΩΝ ΦΟΡΤΟΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ (βλ.ΑΝΑΝΕΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)ησαν και προς τους εχθρους τους (ακουσον! ακουσον!)τους υποδελοιπους?αυτους που πιστευουν στην αλληλεγγυη,την συντροφικοτητα,σε ενα κομμα μελων?…κλπ

ΠΕΡΙΚΟΛΟΖΑΜΕΝΤΕ….

Σχόλιο από Z

Ti να πω… για την αποχώρηση της πτέρυγας….όταν μιλάμε για δημοκρατία και σεβασμό στις αποφάσεις του σχήματος που μετέχουμε όλοι είτε μέσα από συνιστώσες είτε ως ανένταχτοι και αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν για σταλινικό και να βγαίνουν στα κεραμίδια με κάθε αφορμή για κάνουν διακριτή τη θέση τους δεν μπορούμε να είμαστε μαζί… μαλλον . Η υποκρισία έπρεπε να τελειώσει … Τωρα που «επεσαν» οι μάσκες … ας μας εξηγησει ο κ. Κουβελης τι περισσότερο/λιγότερο έκανε η ΑΠ μεσα στον ΣΥΝ από αυτό που κατηγορεί την ..ΚΟΕ (ας πουμε) στον ΣΥΡΙΖΑ ; .. δεν το κατάλαβα ποτέ …

Όταν αυτοί γουστάρουνε συνευρέσεις με τις ηγεσίες του πολιτικού συστήματος σε βαθμό να αγνούνε τις συλλογικές αποφάσεις .. τοτε ας χρεωθούν αποκλειστικά και μόνοι τους την φυγομαχία σαν τον Αλαβάνο.. δεν τους φταίει κανείς «μικρός & απειρος» Τσίπρας.. Ισα -ισα του χρωστούν υπομονή και υπομονή και μεγαλοψυχία (για τις προσβολές τυπου «θα δουμε μετά τις εκλογές», «δειπνα με Κυρκο κλπ κλπ..» «Προεδρος Παπούλιας» …και μια που το θυμηθηκα … γιατί κύριε Τσίπρα δεν προτεινε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μανώλη Γλέζο για Προεδρο της Δημοκρατίας; … που χάθηκε η τόλμη, η αναγνωριση των αξιών, η πρόταση για κάτι διαφορετικό-εμβληματικό-τιμητικό ?…(ηταν τοσο «αυτονόητο» για μενα – φταίω βεβαια που δεν το είχα γραψει εγκαιρα … ισως η επιθεση από τον αστυνομικό με το σπρει να μηνειχε συμβει … ισως ο Χρυσοχοίδης να είχε «φιλοτιμηθεί» να ζητησει μια συγγνώμη ..τότε …)

Γιατί κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας;
Η Ευφροσύνη Αργυρίου – Σαρτζετάκη, σύζυγος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, ιστορικός – αρχαιολόγος, αν και συνταξιοδοτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007 σε ηλικία 60 ετών από τη θέση της (ως υπαλλήλου του κλάδου Π.Ε. Επιμελητών Εκδόσεων της Ακαδημίας Αθηνών, με βαθμό Α’) φρόντισε να επαναπροσληφθεί στο Δημόσιο – με συνοπτικές διαδικασίες – αλλά, αυτήν τη φορά, ως υπάλληλος του συζύγου της και στον εργασιακό χώρο του φιλόξενου γραφείου του! Ήταν Ιανουάριος του 2008, όταν επί προεδρίας Κάρολου Παπούλια, η κ. Σαρτζετάκη ενημερώθηκε για τον διορισμό της, ενώ είχε μόλις απολυθεί λόγω συνταξιοδότησης, μετά από εργασία 35 ετών ως επιμελήτρια εκδόσεων. Στο έγγραφο της Προεδρίας Δημοκρατίας (με αριθμό πρωτοκόλλου 1606/70 και ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2008), που μπορείτε να δείτε zougla.gr … H Αικατερίνη Φλώρου, διευθύντρια του Γραφείου Διοικητικών Υποθέσεων της Προεδρίας αναφέρει «Σας ανακοινώνουμε ευχαρίστως ότι, με το από 11 Ιανουαρίου 2008 Π.Δ., περίληψη του οποίου δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 15/15-01-2008 ΥΟΔΔ, διοριστήκατε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου της Προεδρίας της Δημοκρατίας με μισθολογικό κλιμάκιο 1ο και βαθμό Α’ της κατηγορίας ΠΕ. Κατόπιν αυτού, παρακαλείσθε να παρουσιασθείτε την 16η- 01η-2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12η π.μ. ενώπιον της Διευθύντριας του Γραφείου Διοικητικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας προκειμένου να δώσετε τον καθορισμένο για την Υπηρεσία όρκο. (Αριθμός βεβαίωσης ΥΔΕ στην Προεδρία της Δημοκρατίας 58/14-01-08)»…..Ο κ. Παπούλιας, πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκε να δηλώνει ενώπιον του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ότι «Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη και να παταχθεί η φοροδιαφυγή». Στην ίδια συνάντηση ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Γνώριζε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι έχει συμβεί και κατά τη διάρκεια της δική του προεδρίας; Δεν είναι και αυτό άλλο ένα παράδειγμα του πώς λειτουργεί ο κύκλος των ημετέρων; Δεν είναι φανερό ότι οι περισσότεροι που κάνουν τώρα κριτική αφ’ υψηλού έχουν… βουτήξει το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι του δημόσιου χρήματος ποικιλοτρόπως;…Γιατί, κ. Παπούλια, δεχθήκατε να υπάρξει αυτή η τόσο προνομιακή μεταχείριση, που ούτε ουσιαστικά νόμιμη είναι ούτε φυσικά ηθική; Αν δεν γνωρίζατε και αγνοείτε το τι συνέβη, και πάλι δικό σας είναι το σφάλμα….Ως πότε θα συνεχίζεται ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού; Την κρίση, που προήλθε και εξαιτίας της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, θα πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε. Οι υπόλοιποι που ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν σε καταστάσεις κρίσης, προφανώς, θα τη γλυτώσουν.

και εχω και δυο ερωτηματα ακόμη:

1. Ποια ειναι τα ονοματα των ~318 απεχόντων του συνεδρίου του ΣΥΝ ? (για να τους γνωρίζουμε πλεον …)

2. Ποιες ειναι οι προγραμματικές «ΣΥγκλίσεις» πλεον ; Γιατί καλή ειναι η κριτική στον «μικρό» και άπειρο Τσίπρα… αλλά ας μας εξηγησουν τωρα οι «φυγοκεντροι» με ποιον θα κανουν «προγραμματική αντιπολίτευση» .. πε ποιους θα βρεθούν τελικά πιο κοντά και ποια ειναι η δυναμική που θα αναπτύξουν. Τό ίδιο ερώτημα και για τον Κουβέλη και τον Αλαβάνο… και αν τελικά άξιζε να «χύσουν» την καρδάρα με το γάλα που με τόση ελπίδα είχαν μαζέψει προ τριετίας…

Δεν ξερω τι αποφασιστηκε / αλλαξε / επαναπροσδιοριστηκε στο συνεδριο .. αλλά ότι προέκυψε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (και απαλλαγμένο επιτελους από εκβιασμούς ενθεν κακειθεν..)ας ΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ..

και επιτελους ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ -ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΤΗΝ Κ Α Λ Π Η !!!

μετά … αρχίζουν τα «κρεμασταρια» … από κάποιες «αλεπούδες» …

Αιντε..

όσο για τις «ανωνυμες κραυγες και ψιθυρους» περί » …νέο εχθρό; ( Μέτωπο, Αλαβάνος, ) … »

ένα έχω να πω: αμα εχεις τετοιους φίλους («δημοκρατες», «αλληλεγυους», με «σεβασμό» στις συλλογικές αποφάσεις, μαχητές, ακεραιους,αξιόπιστους, με συνεπεια τύπου Αλαβάνου, που πιστευουν σε αρχές, αξίες και προγραμματικές θεσεις .. χωρίς προσωπικές-εγωιστικές μαξιμαλιστικές μικροπολιτικές…) …
τι τους θέλεις τους εχθρούς ? ! ..

Πως μπορεις να βγείς στην κοινωνία και να προτείνεις ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ… ΜΕΤΩΠΟ .. ΣΥΝΘΕΣΗ .. ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ .. ΥΠΕΡΒΑΣΗ .. οταν έχεις καταγραφεί στην συνειδηση τόσων και τόσων πρωην «συντρόφων» σαν υποκριτής, εγωιστής, φυγόμαχος, αυθαίρετος, θρασύς,υβριστής … (ας μη πω άλλα)… ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ !!! : μόνο αν δηλωσεις απλός στρατιώτης (ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ που τιποτε από όλα τα παραπάνω δεν αφορα τον ιδιο μαλλον, αλλά, αυτούς που «εκφράζονται» από τον Κουβέλη και τον Αλαβάνο..).

Οσο για τον έτερο «διπλωμάτη» Παπαδημούλη … και τα «μανίκια» του .. Φαίνεται να «παίρνει» κάποια μηνυματα .. ελπίζω να μην ειναι ελιγμός τύπου «Μητσοτάκη»…από «κενό πουκάμισο» .. (ξέρετε .. τυπου «σκιαχτρου» που φαίνεται να μετατρεπονται δυστυχώς τα «στολιδια» του Κοινοβουλίου … και του Ευρωκοινοβουλίου ..)

Θα κρατήσω όμως την προτροπή του .. (έτσι γιατί η «ελπίδα» πεθαίνει τελευταία..και σηματοδοτεί και μια συνεση θελω να ελπίζω):
βομβαρδίστε με e-mail … την ηγεσία…

Ελπίζω .. πάντα καποιος να διαβαζει … να «ακούει» …
(γιατί όχι και να μου απαντησει ?! .. ερωτηματα θετω! ..)

ευχαριστώ,
με εκτιμηση (ακόμη! .. εστω και για το παρελθον…)
Ili geri

Σχόλιο από Ili Geri
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: