MUPPET TV SHOW

12.7.2009

«Τι θα γίνει ρε; Θα τηνε δώκει ο Υπερσυντέλικος την Τούρτα στους φρίτσηδες ή δεν θα τηνε δώκει; Άμα την αφήσει λίγο ακόμη στο ψυγείο, θα βγάλει γλαδιόλες»

«Ο Υπερσυντέλικος θέλει να τηνε δώκει την τούρτα, αλλά δεν τον αφήνει αυτή η χαμηλοβλεπούσα ο Μαχαραγιάς που ΄χει τακιμιάσει με τους Σαρκοζήδες και τους Ζιντάνηδες και θέλει να ανηφορίσει η Τούρτα κατά ΄Αιφελ μεριά»

«Τι είναι αυτά που τσαμπουνάτε ρε μ…ς (μούμιες; μαράκες; μερακλήδες; μπαντανόβουρτσες; μεντεσέδες;); Εμένανε μου είπε ο Ζαμπονοτυρόπιτας ότι το θέμα δεν είναι ποιος θα φάει την Τούρτα αλλά ποιος θα σβήσει τα κεράκια. Γκεκε;»

«Κόφτε ρε τις πα…ες (πάπιες; πατούσες; παπαρούνες; πατάτες;)! Τώρα με πήρε στο κουνιστό ο Κομφούκιος και μου σφύριξε ότι του σφύριξε ο Λαοτσές ότι το κερασάκι της Τούρτας έχει μέσα μια σκουληκαντέρα ίσαμε με το Σινικό Τείχος κι αν δεν την ψεκάσουμε, θα μας πιάσει κόψιμο»

«Τι ξερνάς μωρή κου…λα (κούκλα; κουκούλα; Κούλα; Κουάλα Λουμπούρ;) Να του πεις αυτού του Ψαρονέφρη που σε ορμηνεύει ότι, αν φτάσουν στ’ αυτιά του Μεγάλου Μανιτού τα περί σκουληκαντέρας, θα ξαμολήσει τον Μπάσκερβιλ και δεν θα βρει ο παπάς να θάψει ούτε κοκαλάκι!»

«Βαστάρε μάγκες, γιατί εχτός από την Τούρτα υπάρχει και το Περγαμόντο, που το περιμένει ο Πυροσωλήνας, όπως περίμεναν οι Εβραίοι τον μεσσία. Πες τον Μπουγαδοκόφινο να το σοροπιάσει και να το τυλίξει στη λαδόκολλα. Ξέρει αυτός, πες του»

«Περγαμόντο, Περγαμόντο, θα τον πάρουμε τον Πόντο. Τι σας μάθαινε ρε αδε…ες (Αδελαϊδες; αδέκαστες; αδέσμευτες;) τόσα χρόνια ο Παραθείος; Αν δεν πέσει ρε μπροστάντζα το μπαγιόκο όχι Περγαμόντο δεν δίνουμε αλλά ούτε τη σπλήνα του οσίου Βρασίδα του Ψιλοκομμένου!»

«Τι τους ανακατεύεις τους Οσίους και τους Αγίους, ρε Παρακείμενε; Αυτά είναι δουλειές του Ωριγένη που τους πουλάει τους Αγίους σαν τα ραπανάκια. Εμείς πρέπει να σκιστούμε να δώκουμε την Τούρτα γιατί ο Μπουγιαμπέσας θα μας κόψει τα ποδάρια»

ΥΓ: Παρακολουθήσατε αποσπάσματα από τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, έτσι όπως τα κατέγραψε ο μέγα-κοριός της ΕΥΠ

28.6.2009

Τι ακριβώς είναι η «παθητική δωροδοκία» για την οποία κατηγορείται ο Θ. Τσουκάτος;

Η πρώτη εκδοχή είναι ότι πρόκειται περί δωροδοκίας μετά πάθους, δηλαδή όχι μόνο παίρνεις τα μάρκα από τον δωροδοκούντα αλλά χορεύεις μαζί του και ένα βαλς, ένα ταγκό, ένα φλαμέγκο, που λέει ο λόγος.

Η δεύτερη εκδοχή είναι ότι εσύ δεν θέλεις να πάρεις τα μάρκα, αυτά όμως σε ακολουθούν πεισματικά από πίσω…

Ανεβαίνεις την Ακαδημίας, ξοπίσω σου τα μάρκα, στρίβεις απότομα στη Χαριλάου Τρικούπη, στρίβουνε κι αυτά τα άτιμα, και μόλις φτάνεις έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, βουτάς ξαφνικά στον υπόνομο, τα μάρκα μπερδεύονται, περνάνε από πάνω σου και πάνε και μπαίνουνε τα άθλια στο ταμείο του Κινήματος.

Δεν σας έκανε εντύπωση που τρεις μέρες μετά από τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Καραμανλή;

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ο Επίτιμος συγκινήθηκε από το μεγαλείο του Μουσείου και τους λόγους των επισήμων και πήγε στον πρωθυπουργό, για να επιστρέψει κάτι πατουσίτσες Καρυάτιδων που βρέθηκαν όλως τυχαίως στον κήπο του εξοχικού του στα Χανιά.

Τρεις εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές, η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατάφερε στο ΛΑΟΣ χτύπημα συντριπτικό: Ψήφισε άρον -άρον το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της κουκούλας, περιορίζοντας τουλάχιστον κατά 36,4% την δραστηριότητα του κ. Καρατζαφέρη και των βουλευτών του.

“Η πάλη κατά των ναρκωτικών συνδέεται με την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος», έγραφε την Παρασκευή το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη και ευτυχώς αναφερόταν στην παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και όχι στην παγκόσμια ημέρα υπέρ του εργατικού κινήματος.

«Τι κουβέντα να κάνεις με τον ΣΥΡΙΖΑ που κάθε μέρα πολλαπλασιάζεται σαν αμοιβάδα», δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Κακό πράγμα να είσαι αμοιβάδα, ακόμη χειρότερο όμως είναι να είσαι στρείδι, ιδίως όταν στο εσωτερικό σου κρύβονται μαργαριτάρια.

ΥΓ.: Μετά το ηθικό πλεονέκτημα, χάθηκε, εκεί στο πεζοδρόμιο της Βαλτετσίου, και το αισθητικό πλεονέκτημα. Κρίμα…

21.6.2009

Μετά και το περιστατικό της Μανωλάδας, εκεί όπου κάποιοι έγδυσαν δύο Αφγανούς εργάτες τους έδεσαν σε ένα μηχανάκι και τους έσυραν στην πλατεία, αναθεωρούμε τις πάγιες πολιτικές, ηθικές και φιλοσοφικές μας αντιλήψεις και τασσόμαστε αναφανδόν υπέρ των επιχειρήσεων σκούπας και επαναπροώθησης. Αρκεί να αφορούν κωλοέλληνες.

Ανακοίνωση με την οποία αντιτίθεται στην απαγόρευση του καπνίσματος εξέδωσε η ΓΣΕΕ και οι κακές γλώσσες έσπευσαν να εικάσουν ότι όλη αυτή η φασαρία γίνεται, για να μπορεί ο κ. Παναγόπουλος να καπνίσει ανενόχλητα το πούρο της νίκης, την ημέρα που θα εκλεγεί πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου.

Εκείνοι που τα διαδίδουν αυτά, εκτός από κακοήθεις είναι και ανόητοι, διότι δεν πρόσεξαν ότι η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρεται στην απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εργασίας, άρα δεν μπορεί να αφορά σε καμία περίπτωση τον κ. Παναγόπουλο.

«Πόση ώρα θα στέκομαι όρθιος σαν μαλάκας;», αναρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έξω από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου.

«Και να κάτσεις, πάλι μαλάκας θα είσαι», του απάντησε ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος βρισκόταν επίσης στον προθάλαμο του γραφείου του Γ. Παπανδρέου.

Άκουσε ο κ. Παπανδρέου τις επίμαχες λέξεις του άνωθεν διαλόγου και νόμισε ότι άρχισε πάλι η εσωκομματική αμφισβήτησή του.

Παρεμπιπτόντως, η διαφορά ανάμεσα στον όρθιο και τον καθιστό μαλάκα είναι ότι ο όρθιος μαλάκας έχει καλύτερη θέα προς τον Σοσιαλισμό.

ΥΓ: Ευτραφής αυτοαπαλαμίως ψευδοσυνουσιαζόμενος.

14.6.2009

Την επομένη των ευρωεκλογών το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη πήρε 7,1% και όχι 4,5% που θα έπαιρνε, αν η συμμετοχή ήταν παρόμοια με εκείνη των εθνικών εκλογών.

Την επομένη των ευρωεκλογών ο Καρατζαφέρης αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ ως ο μέγας νικητής, ως ο διορατικός ηγέτης που τους κατατρόπωσε όλους, επειδή είχε το θάρρος, αυτός και μόνο, να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της μετανάστευσης.

Την επομένη των ευρωεκλογών η Ν.Δ. του Καραμανλή υιοθέτησε αύτανδρη την ατζέντα του Καρατζαφέρη, υποσχέθηκε ότι θα απαλλάξει το ιστορικό κέντρο από τα αποβράσματα και έδωσε εντολή να ανοίξουν «στρατόπεδα συγκέντρωσης». Ναι, έτσι ακριβώς τα αποκαλούν οι τηλεστάρ, χωρίς να καίγεται το στόμα τους από την Ιστορία.

Την επομένη των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου μίλησε για «μηδενική ανοχή απέναντι στους λαθρομετανάστες», χαρακτήρισε την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» και ζήτησε να μην ξαναπεράσει τα σύνορα κανένας λαθραίος.

Την επομένη των ευρωεκλογών τα κανάλια σήκωσαν την παντιέρα του κοινωνικού φασισμού, ο Πρετεντέρης και η Τρέμη, ομιλώντας με όρους βιολογικού καθαρισμού, ζητούσαν από τον Μαρκογιαννάκη, που μπροστά τους έμοιαζε σαν εκπρόσωπος του Δικτύου, «να απαλλάξει το κέντρο από αυτούς!».

Την επομένη των ευρωεκλογών οι οθόνες γέμισαν από ανθρώπους με μάτια γεμάτα μίσος για συνανθρώπους τους που έχουν διαφορετικό χρώμα, διαφορετική γλώσσα και διαφορετική θρησκεία, από ανθρώπους που πήγαν και κλείδωσαν την παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα για να μην μπαίνουν μέσα τα μολυσμένα παιδάκια των Ασιατών και των Αφρικανών.

Την επομένη των ευρωεκλογών οι χρυσαυγίτες μπούκαραν στην προαναφερθείσα παιδική χαρά και προπηλάκισαν έναν Έλληνα που βρισκόταν εκεί με το παιδάκι του. Η αστυνομία παρενέβη πάραυτα και συνέλαβε τον Έλληνα και το παιδάκι του, για να τον προστατεύσει από τους χρυσαυγίτες που πετούσαν πέτρες ανενόχλητοι.

Την επομένη των ευρωεκλογών το κέντρο της Αθήνας γέμισε από διμοιρίες των ΜΑΤ που τσουβάλιαζαν αδιακρίτως όποιον είχε μελαψό χρώμα, για να τον ξαποστείλουν από κει που ήρθε. Εκεί όπου ο μελαψός θα βρει βέβαιο θάνατο, είτε από τους βομβαρδισμούς των Αμερικάνων και των συμμάχων τους είτε από την κρεμάλα του καθεστώτος είτε από την πείνα, τη δίψα και τις αρρώστιες.

ΥΓ.: Τα προαναφερθέντα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα σε όσους απείχαν από τις ευρωεκλογές για να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

31.5.2009

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γ. Πρετεντέρη βρέθηκε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι εν προκειμένω η φράση «πρόσωπο με πρόσωπο» αποτελεί τον ορισμό του ευφημισμού.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα, ο Γ. Παπανδρέου θα μας βομβαρδίζει με διλήμματα, μέχρι να εξαναγκαστούμε να τον ψηφίσουμε ή μέχρι να μάθει τι είναι το δίλημμα.

Το νέο δίλημμα που μας έβαλε ο Γιώργος είναι το «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», το ίδιο δηλαδή που μας έβαζε και η μαμά μας κάθε φορά που κάναμε τσίσα στο μαγιουδάκι μας.

Θα ακολουθήσουν τα «Ελευθερία ή θάνατος», «Ή ταν ή επί τας», «Παπάγος ή Πλαστήρας», «Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό ποια να διαλέξω;».

Η κ. Παπαρήγα από την πλευρά της κοντεύει να εξαντλήσει τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έχει φτάσει στο Ψ, εξ ου και το «ψοφοδεής» με το οποίο στόλισε τους αντιπάλους της.

Όταν φτάσει στο Ω, θα τους αποκαλέσει «Ωρολογιακές βόμβες που θα σκάσουν στα χέρια του λαού», «Ωάρια που γονιμοποιούνται από τον καπιταλισμό», «Ωά του Κολόμβου», «Ωριγένηδες που ευνουχίζουν το λαϊκό κίνημα», «Ωνάσηδες που δήθεν νοιάζονται για τη φτωχολογιά», «Ωπορτουνιστές που δίνουν υπερβολική σημασία στην ορθογραφία».

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, το ΚΚΕ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το τηλεοπτικό σποτ που δείχνει μια καλλίγραμμη κοπέλα να κάνει νόημα σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής σταματάει και ρωτάει: «Που πάτε, μαντάμ;». «Βρυξέλλες», απαντάει η κοπέλα και τότε ο ταξιτζής γκαζώνει φωνάζοντας: «Εγώ πάω αγώνα!».

Καταρχάς η διαφήμιση δείχνει ότι το ΚΚΕ έχει ασπαστεί τον σουρεαλισμό, καθώς θεωρεί απολύτως φυσικό να παίρνει κάποιος ταξί από το Σύνταγμα για να πάει στις Βρυξέλλες και μάλιστα χωρίς να κρατάει ούτε μια βαλίτσα στο χέρι

Επιπλέον αποκαλύπτει ότι το ΚΚΕ αψηφά τους αστικούς νόμους, αφού το να είσαι άδειος και να αρνείσαι κούρσα είναι ξεκάθαρα παράνομο, σχεδόν εξίσου παράνομο με το να σπας ένα τζάμι κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.

ΥΓ.: Εκείνο που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν ο ταξιτζής πηγαίνει Αγώνα ή πηγαίνει Αγκώνα, για να βάλει πλάτη ώστε, μετά τον Πειραιά, να πουληθεί και το ιταλικό λιμάνι στην κινεζική Κόσκο.

17.5.2009

Με ένα συγκλονιστικό ερώτημα, εφάμιλλης σημασίας με το «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;» του Χαρίλαου Τρικούπη και το «Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;» του Γιουπιγιάγια θα πορευτεί ο Γ. Παπανδρέου προς τις ευρωεκλογές.

«Πού πήγαν τα λεφτά;», ρωτάει κάθε τρεις και λίγο ο Γιώργος και επειδή τα καημένα τα λεφτά δεν έχουν στόμα να απαντήσουν, πετάχτηκε ο Τσουκάτος και είπε ότι τα λεφτά πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Εμείς πάντως θεωρούμε απίθανο να πήγαν τα λεφτά στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, διότι πρέπει να είσαι εντελώς ανόητος για να πας σε ένα μέρος με τέτοιο συνωστισμό. Είναι σα να πηγαίνεις για μπάνιο στην πλαζ της Γλυφάδας.

Παρεμπιπτόντως, γιατί εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο Γ. Παπανδρέου πήγε στην Κίνα; Γιατί σου λέει, κάνω που κάνω την πάπια, ας είναι τουλάχιστον Πεκίνου.

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος προς της Ουτοπία!», δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, συμπληρώνουμε εμείς, η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος και προς την Φρουτοπία, τη Νεφελοκοκκυγία, τη Λιλιπούπολη και την Τενεκεδούπολη.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος προς την Εντροπία

Eξαιρετικό το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε όμως να φιλοξενεί και κάποιες άλλες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, που έχουν βρεθεί στο κοινωνικό περιθώριο.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ο οποίος συγκεντρώνει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι άνεργος, διότι, αν θυμόσαστε, ο Βγενόπουλος του έχει πάρει το γαλατάδικο του πατρός του, είναι ανατρεπτικός, διότι απαιτεί ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος και είναι και μετανάστης, διότι ως γνωστόν το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.

Αν αναρωτιέστε γιατί ο Καρατζαφέρης έβαλε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ την Νίκη Τζαβέλα., η απάντηση είναι ότι την έβαλε κατά ανάγκη. Βασικά ήθελε να βάλει επικεφαλής τον ίδιο τον Τζαβέλλα αλλά ο Κίτσος ήταν απασχολημένος. Είχε λειώσει στη δουλειά.

ΥΓ: Αποκαλύπτουμε το βαρύ όνομα που θα τεθεί επικεφαλής της ευρωλίστας του ΠΑΣΟΚ: Θα είναι ο τιμημένος αγωνιστής Μπάμπης Χυτοσίδηρος.

2.2009

Με βαρυσήμαντη ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα άνοιξαν οι εργασίες του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και αμέσως μετά έκλεισαν απότομα οι πόρτες, με αποτέλεσμα να υποστούν συντριπτικά κατάγματα τα δάχτυλα εφτά οπορτουνιστών, έξι ρεφορμιστών, τριών τροτσκιστών, ενός Καστοριαδικού και ενός Αυστρομαρξιστή, που δεν πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως από την αίθουσα

Από την αίθουσα δεν πρόλαβε να βγει ούτε ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας. Τι να κάνουνε και οι διοργανωτές, του έβαλαν ένα παχύ μουστάκι και τον τοποθέτησαν στις ξένες αντιπροσωπείες, ως εκπρόσωπο του ΚΚ Κιργιστάν

Στην αρχή ο Σιούφας πεταγόταν κάθε τρεις και λίγο και φώναζε με σοβιετική προφορά στους ομιλητές «ολοκληρώστε παρακαλώ, ολοκληρώστε!», ώσπου του έριξε μια σφαλιάρα ο Μαίλης και ησύχασε

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, η ηγεσία του ΚΚΕ υπέστη βαριά ήττα, καθώς η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής ψηφίστηκε μόλις από το 99,55% του σώματος, το οποίο σημαίνει ότι τουλάχιστον τρεις σύνεδροι είχαν πάει για κατούρημα την ώρα της ψηφοφορίας

Κατόπιν τούτου η Οργανωτική Επιτροπή αναγκάστηκε να υποβάλει όλους τους άνδρες συνέδρους σε εξέταση προστάτη, καλύπτοντας τις φωνές διαμαρτυρίας με το άσμα του Μπακαλάκου «ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει ποιος, ένας είναι ο λαός».

Από το 0,45% των συνέδρων που δεν ενέκρινan την εισήγηση, το 0,30% ψήφισε λευκό και το 0,15% κατά. Αυτό το 0,15% ήταν μάλλον το πνεύμα του Στάλιν, το οποίο είχε αποκτήσει δικαίωμα ψήφου δια της μετενσαρκώσεως στον Γόντικα

Και ψήφισε κατά, για να τιμήσει τις ψηφοφορίες της Σταλινικής περιόδου, όπου το «ναι» ουδέποτε ξεπέρασε το 99,5% (το άλλο μισό, στην Κίνα βρίσκονταν)

Μετά από όλα αυτά, το 18 ολοκλήρωσε τις εργασίες του και έδωσε εντολή στα στελέχη του ΚΚΕ να προετοιμάσουν το κόμμα για το 19ο. Αιώνα

Σύμφωνα με διεθνή έρευνα, οι Έλληνες μαζί με τους Τούρκους και τους Αμερικάνους είναι οι πλέον δύσπιστοι έναντι της θεωρίας του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ειδών. Η έρευνα, η οποία έχει διεξαχθεί προφανώς από σιωνιστές, αποδίδει το γεγονός σε πολιτισμική και θρησκευτική καθυστέρηση, η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική

Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τη θεωρία του Δαρβίνου, επειδή κάθε φορά που βλέπουν τηλεόραση διαπιστώνουν ότι ουδεμία εξέλιξη των ειδών υπήρξε

ΥΓ: Αν ο Καρατζαφέρης, ο Ψωμιάδης, ο Πρετεντέρης, ο Πάγκαλος είναι η εξέλιξη κάποιου είδους, τότε αυτό το είδος που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε Καρατζαφέρη, Ψωμιάδη, Πρετεντέρη και Πάγκαλο πρέπει να βρίσκεται στα υπόγεια της NASA